top of page
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
4Tekengebied 2.png
5Tekengebied 2.png
Cordis

Sfeerfilm Cordis Uitvaart

Cordis
sfeervolle omgeving bij afscheid in Breda,Prinsenbeek, Etten-Leur, Tilburg, Moerdijk, Bavel, Ulvenhout
Patricia Notting, uitvaartverzorger en afscheidsbegeleiding

De kleinste details maken een uitvaart persoonlijk. Ik ervoer dat zelf toen mijn 21-jarige neef overleed. Geen Marco Borsato, maar rapmuziek van Eminem schalde door de speakers van de aula. Het paste perfect bij hem. Net zo mooi was het toen we de as van mijn schoonmoeder met de hele familie onder haar dierbare appelboom in de tuin uitstrooiden. Het was haar laatste wens die door de tranen heen voor een glimlach zorgde.

Over Patricia van Vliet-Notting

Cordis
Cordis
Over Patricia
Patricia Notting, afscheids en uitvaartbegeleider bij Cordis Uitvaart

Wanneer u afscheid neemt van een dierbare, sluit ik graag aan bij wat goed voor u voelt. Protocollen gooi ik wanneer dat kan overboord, want geen enkele uitvaart is standaard. Liever luister ik en vraag ik door. Met mijn achtergrond in de hospitality weet ik precies wat er nodig is om alles achter de schermen piekfijn te regelen en u te ontzorgen. Zo past de uitvaart bij de overledene en concentreert u zich volledig op het afscheid. 

Cordis

Bloemen nog in knop
Cordis
Patricia en Troosthond Ruby , een gouden team

Cordis is Latijn voor ‘met een warm hart’. Ik doe mijn werk dan ook vanuit bezieling en om iets wezenlijks voor een ander te betekenen. Een mooie uitvaart kan een helend effect hebben. Het helpt om nog één keer voor de overledene te zorgen en hem of haar te bedekken met een deken van liefde. Zodat u ondanks het gemis met een goed gevoel terugkijkt op deze periode.

Troosthond Ruby

Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Troosthond Ruby op verzoek mee naar de uitvaart van uw dierbare
Cordis
Cordis
Cordis

Wanneer u door een moeilijke tijd gaat, voelt een hond dat feilloos aan. Mijn labradoodle Ruby is opgevoed als troosthond. Zij geeft u onvoorwaardelijke liefde en steunt u met haar aanwezigheid. Ze is sociaal, rustig en houdt ontzettend van knuffelen. Haar kop op uw schoot of met haar lichaam aan uw voeten: Ruby troost zonder woorden.

Troosthond Ruby

Patricia vertelt u graag meer over haar dienstverlening of over troosthond Ruby.

bottom of page