top of page
Cordis
Cordis

Wat te doen bij overlijden

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Na het overlijden kunt u gerust eerst de tijd nemen om deze ervaring te laten inzinken. Wellicht wilt u eerst nabije familie of vrienden bellen voor steun of ondersteuning. Daarna neemt u contact op met de huisarts(enpost). Deze komt langs om het overlijden vast te stellen. Wanneer dit is gebeurd , kunt u contact met mij opnemen en spreken we samen de vervolgstappen af.

U mag dag en nacht bellen om een overlijden te melden.

 

Neem contact op met Cordis Uitvaart  076 - 20 55 146

Wat te doen bij overlijden
Persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleiding in Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek, Moerdijk

Uw eigen uitvaart regelen

Nadenken over uw eigen uitvaart valt niet mee. Toch kunnen er redenen zijn om alvast wat wensen te bespreken. Omdat u bijvoorbeeld een slechte diagnose kreeg. Of omdat u graag wilt weten op welk kostenplaatje u kunt rekenen, zodat u zich kunt voorbereiden op de toekomst. Als u wilt, kom ik graag langs voor een vrijblijvend gesprek. U maakt kennis met mij en we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Uw eigen uitvaart regelen
Bloemen uitvaart oranje vaas
Mogelijkheden voor een afscheid in de natuur, groene uitvaart
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis
Cordis

Voor een paar dagen word ik onderdeel van uw familie. We praten in alle rust over hoe u de afgelopen tijd beleefde. En via uw verhalen leer ik de overledene steeds beter kennen. Door hier goed naar te luisteren, ontstaat er een afscheid dat bij uw wensen past. Ik inspireer u graag met mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk te maken. Heeft u nog vragen? U mag mij altijd bellen of contact opnemen via mail of Whatsapp.

Alternatief voor schriftelijke condoleance, message in a bottle
uitvaartbloemen

Het overlijden van een naaste maakt vaak diepe indruk op nabestaanden. En juist in deze kwetsbare periode moet er een begrafenis of crematie worden geregeld. Ik help u om keuzes te maken, inspireer u met mogelijkheden en maak alles op de achtergrond in orde. Het echte regelwerk is voor u eigenlijk maar een klein onderdeel van deze periode. Veel belangrijker vind ik het om momenten van bezinning en reflectie in te bouwen.

Na het afscheid

Het echte rouwen begint eigenlijk pas na de uitvaart. Er begint een nieuw leven zonder uw dierbare. Ik bel u daarom een aantal weken na de uitvaart nog eens op. Gewoon om te vragen hoe het met u is. En om u te ondersteunen met eventuele andere hulpvragen. Als u wilt, kom ik nog eens een kopje koffie drinken om na te praten. Zo sluiten we deze intense tijd samen af.

Cordis helpt u een uitvaart te regelen die bij u en de overledene past.

Na het afscheid
bottom of page