top of page
Zoeken

Het is gelukt om een hele warme en persoonlijke sfeer neer te zetten bij de uitvaart

Tijdens de heftige tijd om afscheid te moeten nemen van mijn man heb ik fijn samengewerkt met Patricia. Ze heeft me natuurlijk ontzorgd in alles wat er geregeld moest worden op korte termijn, maar kwam met fijne ideeën die ik kon gebruiken om het afscheid passend te maken en ook de kinderen op de juiste manier te betrekken. Natuurlijk was troostend Ruby er voor de kinderen en dat hebben we allemaal als erg fijn ervaren. Het was een goede afleiding en troost voor ze. Patricia was enorm betrokken en ik heb achteraf ook heel veel reacties gekregen dat ze het tijdens de afscheid zo persoonlijk bracht waardoor het leek of ze mijn man echt gekend had.


Ik was op zoek naar iemand die in mogelijkheden dacht en mee kon gaan in mijn perfectionisme, dat is zeker gelukt en ik ben erg blij dat ondanks dat je helemaal geen afscheid wil nemen en het dan toch moet...het gelukt is om dit op de voor ons perfecte manier te doen. Het is gelukt om een hele warme en persoonlijke sfeer neer te zetten die dag.

Sanne Daniëls en kids

Comments


bottom of page