top of page
Zoeken

Een lichtpuntje in december

De feestdagen staan voor de deur, maar de decembermaand is niet voor iedereen een periode van onbezorgde gezelligheid. In de schaduw van feestvreugde zijn er ook mensen die geconfronteerd worden met verlies en het gemis van dierbaren.

 

In een poging een lichtpuntje te bieden aan diegenen die het nodig hebben, deelden Patricia Notting (Cordis Uitvaart) en Hella de Wit (Buiten Afscheid) afgelopen zaterdag een kleine attentie uit op de markt in Prinsenbeek. Deze actie was bedoeld als troostend gebaar voor hen die een geliefde moeten missen of voor diegenen voor wie deze periode om welke redenen dan ook confronterend is.


Erg mooi om te merken was dat dit kleine gebaar bij zo ontzettend veel mensen precies op het juiste moment kwam. Omdat zij kort geleden te maken hebben gekregen met verlies in hun naaste omgeving, of gewoon omdat ze net even een beetje extra kracht konden gebruiken. Dit maakte ook bij ons het echte kerstgevoel los, om met een oprechte glimlach iets te kunnen geven aan de ander.

 

Ook de komende week zijn zij nog een aantal keer te vinden op de markt in Prinsenbeek om symbolisch een lichtpuntje te verspreiden. Mocht u hen tegen komen en het zelf niet nodig hebben, dan kunt u het lichtpuntje natuurlijk altijd nog aan een iemand anders doorgeven die het wel kan gebruiken.
 

Dank aan Huib Michielsen van Jumbo Michielsen Prinsenbeek dat wij voor de supermarkt zijn klanten een attentie mochten uitdelen.

 


 

Comments


bottom of page