Zoeken

Fantastische bijdrage bij het verzorgen van de laatste mooie momenten


Graag wil ik via deze recensie mijn uiterste waardering uitspreken voor hun fantastische bijdrage bij het verzorgen van de laatste mooie momenten tijdens het afscheid van mijn geliefde moeder. De toewijding en de zorg voor het goed verlopen van beide diensten, zowel in de kerk als in het crematorium, is volgens mij een gave die alleen van boven kan komen. Namens familie de Beer wil ik de dames hartelijk dank zeggen.


Marc en Milly de Beer, Annie, Thomas en Fred

Cordis Uitvaart

 

076 - 20 55 146

info@cordis-uitvaart.nl

Prinsenhil 29

4825 AX Breda

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter

Lid van

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Cordis Uitvaart_Stichting Keurmerk Uitva

In samenwerking met Bureau APS

Dag en nacht bereikbaar 076 - 20 55 146