top of page
Zoeken

Hoe een intrieste dag draaglijk werd

In november 2018 moest ik helaas een beroep doen op een uitvaartonderneming nadat mijn echtgenote een ongelijke strijd veel te snel overleed. In heel korte tijd heb ik samen met mijn dochter veel beslissingen omtrent de uitvaart moeten nemen. Het team van Patricia heeft heel goed de weg aangevoeld hoe wij een persoonlijke invulling wilde geven aan de uitvaart. Daar waar nodig werd met ons meegedacht en alles wat vastgelegd moest werd meteen geregeld en vastgelegd. De dag(en) erna hadden wij nog veel werk op ons genomen en steeds was ze als aanspreekpunt meteen bereikbaar voor antwoorden op onze vragen en wensen. Ik en mijn dochter kijken dan ook met een dankbaar gevoel terug op het verloop van de dag van de uitvaart.


René de Kok

Comments


bottom of page