Zoeken

Uitvaartwensen precies zoals besproken uitgevoerd

Patricia is bij ons thuis op gesprek geweest om de uitvaartwensen van mijn man te bespreken. Na zijn overlijden heeft zij precies de uitvaart wensen van mijn man in uitvoering gebracht. Dat was heel fijn, ik hoefde niet nogmaals alles uit te gaan leggen. Bij het Huis van Afscheid heeft zij mij elke keer warm ontvangen en bij de crematie heeft zij mij bijgestaan wat ik als zeer prettig ervaarde. Ik vond ons nagesprek ook heel fijn. Patricia is een warme vrouw die precies weet wat haar vak inhoudt!


Jolien Soontiëns

Cordis Uitvaart

 

076 - 20 55 146

info@cordis-uitvaart.nl

Prinsenhil 29

4825 AX Breda

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter

Lid van

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Cordis Uitvaart_Stichting Keurmerk Uitva

In samenwerking met Bureau APS

Dag en nacht bereikbaar 076 - 20 55 146