top of page
Zoeken

Echt overal werd aan gedacht en compleet ontzorgd

Patricia heeft zowel de uitvaart van mijn moeder als van mijn vader geregeld en beide uitvaarten waren perfect verzorgd. Patricia luistert goed, denkt mee en geeft goede suggesties.

De uitvaart van mijn moeder was een 'traditionelere' crematie met een heel mooi afscheid in het crematorium. De uitvaart van mijn vader was een heel ander afscheid, mijn vader wilde namelijk in stilte gecremeerd worden. Omdat ik aan zijn laatste wens wilde voldoen, hebben we dat zo geregeld, maar ik vond het toch moeilijk.


Patricia heeft er door aandragen van ideeën voor gezorgd dat de uitvaart toch heel bijzonder is geworden voor ons.Er was bijvoorbeeld een rouwauto waarin mijn partner en ik ook mee konden rijden met de kist van mijn vader. Er is langs al zijn woonadressen gereden en een play-list van zijn favoriete muziek werd in de auto gespeeld.


Patricia heeft echt overal aan gedacht en ons alle zorgen uit handen genomen.

Dankjewel Patricia!


Hélène van Alphen

Etten-Leur

Comments


bottom of page