top of page
Zoeken

Heel fijn om iemand als Patricia naast je te hebben staan.

Ik heb Patricia aanbevolen gekregen vanuit het hospice Marianahof in Etten-Leur waar mijn man heeft gelegen en ik moet zeggen dat ze niks teveel hadden verteld over haar. Vanaf het eerste moment voelde het goed zoals ze alles oppakte en begeleidde. Ze wist precies de juiste dingen te doen en te zeggen op de juiste momenten. Ik heb heel veel steun aan haar gehad gedurende de periode naar de crematie toe. Heel mooi vond ik haar idee om na het overlijden van mijn man, nog langs ons huis te rijden zodat hij/wij afscheid kon/konden nemen. Gaf ons een heel fijn gevoel; emotioneel maar heel mooi! Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel fijn is om iemand als Patricia naast je te hebben staan in zo'n emotionele periode. Alsnog heel erg bedankt Patricia!


Kirsten Tegelaar-Buiter

Comments


bottom of page